Najnovšie recenzie zo sekcie Aditíva do palív
Top kvalita
Bez problémov
Dobrý produkt dlhodobo používam
Kvalitný produkt
- Iný nepoužívam, nevýhoda je že dosť smrdí ale aspoň človek vie že niečo tam s tou naftou pracuje.
- Omnoho tichší motor pri pravidelnom používaní a pekný hladký chod motora.
- dobrá kvalita
- Netreba po obchodoch, príde až domov.
Motor si to pyta. Na obycajnu naftu sa po dvoch tankovacich cykloch pyta pomaly do servisu. Emisne skusky po pravidelnom pouzivani, dobre. Dosahuje lepsi vykon, kvapku nizsiu spotrebu a dobru regeneraciu.
Tieto produkty poznam, hladal som dodavatela s dobrou cenou. Po spracovani objednavky mi prisla faktura, ktoru som obratom uhradil. Po potvrdeni prijatia platby mi bol tovar vyexpedovany. Kedze sa jedna o palivove aditivum, ktore smrdi ako cert, tak aj krabica bola slabo citit. Treba s tym vzdy ratat. Aditiva pouzivam dlhodobo a auta bezia vyborne, vysledky emisnych skusok su tiez ok. Motory neklepu a maju dobry vykon, bez aditiva na beznu naftu a bezin je vykon o poznanie nizsi.
kupujem ho, lebo mi to doporučila firma montujúca LPG a veľký výber podobných olejov nemáme
- Veľké balenie.
- Oproti baleniu 375ml je celkovo lacnejšie.
- Pružnejšia reakcia na plynový pedál.
- Dostupnosť.
- Horšia manipulácia, keďže balenie neobsahuje lievik. Potrebujete to preliať alebo prečerpať do menšieho balenia.
- Tichši chod motora.
- Pružná reakcia pri pridávaní plynu.
- Na výfuku som pozoroval čierne zafarbenie, asi fakt uvoľňuje karbón z piestov.
- Nepraktické balenie bez lievika.
- Lievik treba prikúpiť, kým konkurencia to dáva k baleniu.
- Vyššia cena.
- K otváraniu potrebujete šrobovák alebo klúč.
- Lievik pasuje presne avšak netesní na 100%. To má za výsledok, že z 325ml Vám 2-3ml zostane medzi lievikom a hrdlom plechovky. Plus 2-3ml Vám može zostať aj v plechovke.
- Nepozoroval som zniženie spotreby. V nádrži mám už tretiu dávku.
Produkt som testoval na VW Touareg I, 3.2l v6 benzin, 177kW. Zakúpil som 4x balenia, momentálne mám 3x balenie v nádrži. Produkt BG 44K ma neohúril. Na základe popisu produktu som mal vysšie očakávanie. Konštatovať viem, že to bol drahý experiment a výsledok ma nepresvedčil. Odporúčať Vám viem, keď máte peniaze naviac.
Možno na menších, novších motoroch prejaví svoje “kvality”.
Jednoducho kvalita
- Snáď funguje
Skúšam 1x tak snáď nič nepokazí a autu to iba prospeje
- Používam pravidelne leto/zima
- Prevencia
pouzivam dlhe roky do nafty
Používam ho už tretiu sezónu a práca motora sa zlepšila. Auto má už 395000 km.
VYBORNA VEC.
- Ochrana motora a palivového systému
- Eliminuje biobordel v palive
- Zvyšuje filtrovateľnosť v mraze
Chráni palivový systém a motor pred účinkami biobordelu - repka, kukurica.
- Eliminácia biobordelu v palive
- Ochrana motora a palivového systému
Kamarát mal problém na EK a doporučili mu VIF.
Zobrazujem 381 - 400 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Ďalšie »