Najnovšie recenzie zo sekcie Aditíva do palív
- funguje ako ma
- Pravidelne používam
- obtiaznejsie davkovanie do nadrze
- Používam v každom benzínovom stroji ,pila,krovinorez,kosačka,motorka,rotavator a nemam problemy so zapchavanim karburatorov
- Nemá
- Používam 10tky rokov spokojnosť a každému čo som odporučil a začal použivať tak je spokojný
- Zimny používam aj v lete tak ma zima neprekvapí
- Nemá
VIF Super Diesel Aditív zimný 500 ml
Pridané: 18. novembra 2024
(naposledy upravené 18. novembra 2024)
Zakúpený v Alza.sk
Budeme veriť ze udržuje vstreky vvdobrwj kondícii
žiadne
- ok
- Kľudnejší motor a nižšia spotreba.
- nie je o čom. Len 6 eur na 1000l. VIF je o dost drahší a ani spolovice neznižuje hlučnost za studena tak,ako Mannol.. Všetky aditíva na zvýšenie mazivosti su minimálne 2x drahšie. čistiace schopnosti posudit neviem,ale VIF má 0. Esterové zložky velmi učinne zvyšuju mazivost. Hlave pre common rail je to velmy doležité,kde je mazivost daleko horšia,ako odporučaju výrobcovia.
neskutočne lacné aditívum a pritom učinné.
- Zhodnotit to velmi neviem nakolko som nevidel trysky pred a po ale pouzivam ho pred zimou
ešte som nevyjazdil aby som vedel ohodnotit
- Kvalita, veľmi dobre funguje
- kto maze ten jede
- technik odporucal ked sme nepresli cez emisnu, tak sme natankovali kvalitnejsiu naftu + Liqui Moly, namiesto 2,2 namerali 0,3 a v pohode sme presli. Zena hned hovorila ze auto ide tichsie . 1.9TDI
Pre mňa je tento výrobok topka
- Neviem posudit ci motor bezi lachsie ale auto preslo emisnou
- Uz som mal podobny produkt v motore a pri prerazeni olejovej vane motor prezil bez problemov bezat nasucho
- Odpudzuje vlhkost
- Vyborny na mechanicke zariadenia ktore dlhodobo stoja chate ako su kosacky, generator atd.
Zobrazujem 21 - 40 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Ďalšie »